Guidar dig till det bästa just nu!

Bästa mobila bredbandet

0

Att hitta bästa mobila bredbandet behöver inte vara svårt om du vet vad du letar efter. Det är inte förrän på senare tid mobila bredband blivit aktuella då de har en historia av att vara långsamma och oftast saknat täckning.

Idag är mobila bredband bättre än någonsin med en hastighet upp till 80 Mbit/s på 4G nätet. Att jämföra olika bolag för att hitta bästa mobila bredbandet handlar inte bara om pris och hastighet, utan även om täckning på olika platser, abonnemang och support.

Hitta bästa mobilt bredband för dig

Att hitta det bästa mobila bredbandet för dig handlar om att utvärdera det fundamentala behoven som det mobila bredbandet kommer fylla. Om du arbetar på resande fot t.ex. är det viktigt att det är bra rikstäckning, medans vissa kanske är mer angelägna att täckning och hastighet är på topp inne i stadskärnan.

Det har genomförts många test på mobila bredband där man har kunnat utvärdera kvaliteter som täckning, hastighet, stabilitet och trafik gräns. Vi har sammanställt resultatet för att du ska kunna hitta det bästa mobilt bredband för dina behov.

Om du funderar på att enbart använda mobilt bredband kan det vara klokt att hitta ett som inte har något max tak dvs. ett mobilt bredband där du får obegränsat surfande utan begräsningar vad gäller trafiken. Idag finns det flera bolag som erbjuder mobilt bredband utan någon typ av max förbrukning vilket passar perfekt om du planerar att säga upp ditt fasta bredband.

Bästa mobila bredbandet 2011

Eftersom alla har olika preferenser på sitt mobila bredband har vi valt att presentera bästa mobila bredband utifrån tre olika kategorier: Snabbast, billigast och generellt vi har även listat de bolag som har ett abonnemang med obegränsat surfande.

Snabbaste mobila bredbandet

Det snabbaste mobila bredbandet på 3G nätet kommer från 3 som är på 16 Mbit/s. Självklart kommer inte du alltid kunna surfa i denna hastighet men de brukar kunna ta sig över 10 Mbit/s inom storstadsnätet. Telenor erbjuder mobilt bredband från 4G med hela 80 Mbit/s.

Billigaste mobila bredbandet

Detta är inte nödvändigtvis det billigaste mobila bredbandet men ett fantastiskt budgetval för den som letar efter ett bra mobilt bredband. Tele2 har en mycket låg taxa och erbjuder dessutom sitt bredband från samma nät som Telia och 3.

Bästa mobila bredbandet just nu

Bästa mobila BredbandetBästa mobilt bredband hittar man hos Telenor som varken har ett max-tak på sitt abonnemang och samtidigt tillåter dig att surfa i hög hastighet. De generösa villkoren och den suveräna hastigheten på deras bredband gör det lätt till det bästa mobila bredbandet.

Obegränsat mobilt bredband

Om du vill surfa obegränsat så begränsas urvalet av mobila bredband något. De som erbjuder obegränsat mobilt bredband är i skrivande stund Telenor, Bredbandsbolaget och 3. Om du planerar på att enbart använda mobilt bredband är det viktigt att du har ett obegränsat abonnemang.

3G eller 4G?

När du väljer mobilt bredband idag blir den stora frågan lätt mellan 3G och 4G. Skillnaden ligger till stor del i hastigheten och 4G kan ge upp till 5 gånger så snabbt mobilt bredband än 3G. Om du t.ex. vill kunna streama HD filmer online eller spela online är 4G nästan ett krav om du däremot endast ska surfa och kolla mail är 3G verkligen inget problem. Välj mobilt bredband efter behov för att hitta det bästa mobila bredbandet för dig.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply