Guidar dig till det bästa just nu!

Bästa matkassen

1

En trend som började för några år sedan och bara har växt sedan dess är Matkassen, många vill pröva men det kan vara svårt att hitta den bästa matkassen att börja med. Matkassen är en tjänst som innebär att man får en kasse med mat i början av veckan, med alla recept och råvaror som behövs för att laga fem middagar. Matkassen levereras hem till dörren, och man betalar med autogiro eller efaktura. Det finns flera olika leverantörer att välja mellan, så det behöver inte vara så svårt att hitta bästa matkassen för just dig.

Hur fungerar matkassar?

Matkassen grundar sig på en vanlig familj med fyra personer. Man räknar med att du har basvaror som mjölk och kryddor hemma. Det finns ofta en möjlighet att pröva en vecka, för ett billigare pris. På det sättet är det lättare att hitta fram till vad som är bäst matkasse för just dina behov och familj. En matkasse till pröva-på-pris ligger på ca 5-600 kronor från de mest populära leverantörerna. Jämför det med 7-900 kronor för en normal leverans. De beräknar att matkassen kostar cirka 170 kronor mer än vad råvarorna är värda. Många tycker att det är värt det för att få mat och recept leverade direkt hem.

Hitta bästa matkassen

Om den bästa matkassen ska vara ekologisk, så är det också möjligt. Ecoviva, till exempel, garanterar en matkasse med 90% ekologisk mat. De använder svenskt KRAV-kött och kyckling, samt miljömärkt fisk. De har också en vegetarisk variant på matkassen, med lakto-ovo mat.

Bland de mest populära företagen finns Middagsfrid. De har utvidgat mycket på sista tiden, allt för att folk ska kunna få den bästa matkassen för sina behov. Förutom den vanliga matkassen kan man också beställa Fredagsmys, Bakpaket och  Fruktkasse. De har också ett alternativ med 3-dagars kasse som passar bättre för lite mindre hushåll. De garanterar näringsrika, lättlagade recept med mycket grönsaker.

Om man vill ha en speciell barnkasse, så är Linas Matkasse ett bra alternativ. De ligger högt på listan av bästa matkassen, både vad det gäller pris och kvalitet. Man kan också få en inspirationskasse med middagar som kräver lite mera tid och ansträngning, för att få till det där lite extra. Även här satsar man på sunda alternativ.

För den som vill jämföra olika leverantörer, för att hitta fram till vad som är bästa matkassen, kan man gå till Matkasseguiden på nätet. Där jämför de olika priser och också utbud. De flesta satsar på vad en vanlig familj tycker om att äta under veckan, med näringsrika råvaror. Trenden med matkassar är här för att stanna.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply