Guidar dig till det bästa just nu!

Bästa kreditkortet

0

Det är väldigt vanligt med kreditkort nu för tiden. De flesta har minst ett, om inte flera, kreditkort. Att betala med kreditkort är bekvämt, man står aldrig utan pengar. Många använder kreditkort de där sista dagarna innan lönen, om de behöver göra ett viktigt inköp. Det passar speciellt bra med de kreditkort som är räntefria om man inte använder sig av kreditmöjligheten, utan betalar fakturan när den kommer.

En hel del personer har flera kreditkort, för olika behov. Det kan verkligen löna sig att jämföra olika kreditkort innan man bestämmer sig för vilket som passar en bäst. Det är inte bara hos de vanliga, stora bankerna man kan hitta det bästa kreditkortet. Vill du lätt hitta det som passar dig bäst rekommenderar vi kreditkort jämförelse.

Vissa kort har ingen årsavgift, som GE  Money Banks Master Card, till exempel. Om man köper sin resa genom dem, ingår en reseforsäkring också. De flesta andra banker har också reseforsäkring inkluderad, men det är inte alltid man  hittar nån som inte tar årsavgift. Ibland kan det vara specialerbjudande, där första året är utan avgift. Därför är det bra att ha lite tid när man ska skaffa ett kreditkort, för att kunna få olika erbjudanden.

Ett annat populärt kort är re:member. Här är första årsavgiften gratis och tre olika försäkringar är inkluderade- man kan välja från en lång lista. Man kan också välja mellan Master Card och Visa. En fördel här är att man kan ha två betalningsfria månader om året, vilket gör det möjligt att göra större inköp utan att betala stora räntor.

Innan du bestämmer dig för vilket kreditkort som är bäst, ska du tänka noga efter hur du kommer att använda kortet. Behöver du ett kreditkort ifall pengarna inte riktigt räcker till, och planerar du att betala skulden innan räntorna börjar räknas? Ska du göra ett eller ett par stora köp under året och  behöver lite tid för att få ihop pengarna till att betala med? Reser du mycket, och vill använda kreditkortet för att betala resorna och få försäkringar och andra fördelar? Ska du använda kortet i utlandet?

För att kunna veta vilket kort du ska välja, är det viktigt att veta hur du planerar att använda det. Jämför räntor, antal dagar som är räntefria, vilka extra fördelar som är inkluderade, och hur stor årsavgiften är. Många kort har också en övre gräns för hur mycket du kan handla för, eller ta ut i kontanter. Genom att jämföra olika kort kan du hitta det bästa kreditkortet, det som passar just dig.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply