Guidar dig till det bästa just nu!

Bästa kontantkortet

1

Många människor föredrar att ha kontantkort i mobiltelefonen istället för ett mobilabonnemang, men det kan vara svårt att hitta det bästa kontantkortet för just dig . Fördelarna med kontantkort är många, det är lättare att kontrollera hur mycket man ringer för, och inga överraskningar med en stor faktura.

Eftersom det finns mycket att välja på, är det inte svårt att hitta det bästa kontantkortet för just dig. De flesta mobiloperatörer har ett flertal olika planer att välja mellan. Med vissa måste man tanka mobiltelefonen minst varje månad för att behålla en speciell plan. Andra tillåter att man byter varje dag, eller när man tankar krediten.

Hur du hittar bästa kontantkortet

För att förstå vad som är bästa kontantkortet, är det viktigt att tänka efter hur man använder telefonen. Vill du kunna ringa till vem som helst, när som helst på dygnet, utan att behova tänka på kostnaden? Då kan det vara bäst med en prisplan med låg kostnad per minut, till alla telefoner. För att få den här tjänsten måste man ofta tanka kortet med ett högre belopp.

Med de flesta kontantkort finns valet att ringa gratis till samma mobiloperatör. Man spara mycket pengar om man planerar tillsammans med familjen och  väljer samma operatör. Om man vill byta operatör för att få bästa kontantkortet får man ofta en bonus. Du kan behålla ditt gamla nummer och får också extra kredit. Detta ges ofta över tid, när du tankar telefonen fyller de på lite extra. Vissa planer har en kombination av gratis samtal till samma operatör, och reducerade priser till andra.

Det finns alternativ för den som tycker om att skicka många sms. Vissa mobiloperatörer erbjuder flera tusen gratis sms per månad om man väljer en speciell prisplan för kontantkortet. Andra låter dig skicka sms gratis till samma operatör, men man får betala lite om man vill skicka till andra. Om man vill ringa eller skicka sms till utlandet ofta, så kan man välja det.

För en del är bästa kontantkortet det som tillåter mycket surf på internet. Även här finns det många förmånliga alternativ. Man kan välja om man vill ha fri surf hela tiden, eller bara vid vissa tillfällen. När man överstiger en viss kapacitet går hastigheten ner, men man kan alltid fortsätta att surfa.

Vad är det bästa kontantkortet för dig?

Det finns ofta erbjudanden när man skaffar kontantkort. Ett flertal ger extra kredit när man tankar, uppdelat på flera tankningar. Andra ger en bonus när man byter från en annan operatör. Flera erbjuder fri surf i ett antal dagar, det kan ingå upp till ett år med vissa.

Det bästa kontantkortet är det som inkluderar det du har mest behov av. Har man möjlighet att tanka kortet för ett högre belopp, får man ofta flera fördelar. Eftersom det är lätt att byta både kontantkort och prisplan så behöver du inte känna dig låst, du kan alltid byta om det senare dyker upp ett bättre kontantkort.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply