Guidar dig till det bästa just nu!

Bästa fonderna

0

Fonder kan vara ett bra sätt att få sina pengar att växa, men för att det ska vara en gynnsam affär gäller det att hitta de bästa fonderna. Vi har samlat tips och en lista över de bästa fonderna just nu.

När det gäller att investera i värdepapper rekommenderar vi alltid att man gör en noga analys av fonder och aktier för att vara säker på att man hittar de bästa fonderna just nu.

Fonder är generellt säkrare att investera i än aktier men är verkligen inte riskfritt i kontrast till att spara sina pengar med bästa sparräntan, därför krävs insikt i kurs och bransch för att göra bra finansiella beslut i din fond handel.

Bästa fondernaBästa Fonderna 2011

Under första kvartalet 2011 har det framförallt varit Japan och Mellanöstern som fått global media täckning. Detta har självklart avspeglat sig i ekonomin samt fondkursen.

Under 2011 har mindre bolag och fonder inom ny energi visat framfötterna. De sämsta fonderna i år representeras av Afrika och Mellanöstern. Den fond med bäst utveckling är Tangent vilket är ett mindre bolag från Sverige.

Bästa fonderna under första kvartalet

Fonder Utveckling i %
Tangent 11
Danske Trans-Balkan 9,6
Carlson ECO Absolute Return 9,6
INVESCO Continental Euro Small Cap 9,4
GustaviaDavegårdh Småbolag 8,8
GustaviaDavegårdh Sol/Vind/Vatten 8,4
UBS SS RICI 8
GustaviaDavegårdh Pure New Energy 7,8
Nordea Euro High Yield 7,7
XACT Europé Bull 2 7,7

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply