Guidar dig till det bästa just nu!

Bästa elavtalet

0

Det har blivit allt viktigare att hitta bästa elavtalet då elpriserna ständigt stiger vilket kan leda till stora utgifter, speciellt under vintern. Att hitta bästa elavtalet idag behöver är inte svårt utan faktiskt väldigt snabbt och enkelt. Vi kommer visa hur du hittar det bästa elavtalet och vad du ska tänka på i ditt beslut.

Hitta bästa elavtalet

För att hitta bästa elavtalet rekommenderar vi tjänsten Kraftum som jämför svenska elpriser. Kraftum är en sida där du kan jämföra alla olika elbolag på ett lätt och smidigt sätt. Du kan även filtrera både genom fasta och rörliga elavtal samt efter avtalslängd. Kraftum gör det helt enkelt och lätt för dig att hitta bästa elavtalet efter dina villkor.

Efter du fått fram det bästa elavtalet efter dina preferenser kan du enkelt byta elavtal direkt online genom Kraftums hemsida. Klicka bara ”Gå vidare” på den leverantören som har billigast elpris efter dina specifikationer och fyll sedan in dina kunduppgifter, efter du är klar sköter Kraftum hela processen och avtalsbyte. Du får en faktura hemskickad för bytet och debiteras senare efter den nya taxan. I slutändan har du det bästa elavtalet just för dig, enkelt, snabbt och smidigt.

Miljöavtal

Bästa elavtalet är inte endast en prisfråga, miljövänlig el är något många eftersträvar. Idag kommer miljövänlig el främst från solceller eller ett så kallat termisk solkraftverk. Om du vill värna om miljön finns det flera miljövänliga alternativ och du kan se dessa hos Kraftum. Kraftum erbjuder även ett miljöindex så du kan med mer detalj välja ett elbolag som håller dina miljökrav, allt för att du ska hitta det bästa elavtalet för dig.

Fast eller rörligt elavtal

Många binder upp sina elavtal inför vintern då elpriserna generellt stiger, det är dock inte alltid lönsamt. Idag finns det oftast andra alternativ än endast fast och rörligt elavtal som t.ex. mixpris eller vinteravtal (fast pris under vintermånaderna.) Det går inte att säga på förhand vad som kommer bli billigast, men att teckna det bästa elavtalet nu kommer löna sig på sikt. Många ser ett fast elavtal på vintern som en lugnande faktor, då man inte behöver oroa sig för chock höjningar och oväntade utgifter. Att göra rätt val angående fast eller rörligt elavtal kommer vara en avgörande faktor för att hitta bästa elpriset.

Bästa elavtaletBästa elavtalet för dig

Det bästa elavtalet för dig är det med lägst elpris som samtidigt ger dig möjlighet till rätt typ av avtal dvs. låter dig välja rörligt, fast eller mix elavtal. Vissa elbolag erbjuder även vinteravtal som passar dig som letar efter ett bundet elavtal under vintern men annars föredrar ett rörligt elavtal. Kanske är det inte bara priset som definierar ditt bästa elavtal utan även miljöaspekten, då finns det miljöavtal som genererar el genom solenergi med minimal inverkan på miljön.

Vilka preferenser du än har så rekommenderar vi Kraftum för att hitta bästa elavtalet. Kraftum scannar igenom alla elbolags priser och jämför dessa på ett lätt och överskådligt vis. Du kan sortera efter preferenser som avtalslängd och typ för att snabbt få fram det bästa elavtalet för dig.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply